Recycling & Sloopwerken

Maessen Grondverzet & Recycling BV heeft in de regio haar naam gevestigd in de afvalbranche. Het innemen en verwerken van diverse afvalstromen behoort tot haar werkzaamheden. Tegenwoordig bestaan de afvalstromen uit puin, asfalt, grond en asbesthoudende en -lijkende materialen. Maessen Grondverzet & Recycling BV probeert zoveel mogelijk deze materialen te verwerken tot secundaire grondstoffen. Zo wordt puin bijvoorbeeld met behulp van een breekinstallatie verwerkt tot menggranulaat. Deze ontstane bouwstof wordt weer ingezet als funderingsmateriaal in de bouwsector. 

Vanzelfsprekend kunnen ook particulieren bij Maessen Grondverzet & Recycling BV terecht voor het afvoeren van bovengenoemde afvalstromen.

Maessen richt zich ook op de markt van renovatiewerk en sloopprojecten, inclusief grondwerk en saneringswerkzaamheden. Men beschikt over de juiste technieken om veilig en efficiënt iedere sloopklus te klaren. Het materiaal dat vrijkomt bij de sloop wordt door Maessen Grondverzet & Recycling BV ingenomen of afgevoerd. Samen met gekwalificeerde partners verzorgt Maessen Grondverzet & Recycling BV ook de asbestsanering.

Maessen Grondverzet & Recycling BV is in het bezit van het kwailiteitswaarborgsysteem BRL 2506 t.b.v. de levering van diverse bouwstoffen (granulaten). Voor het innemen en uitleveren van (partijen) grond is Maessen Grondverzet & Recycling BV in het bezit van het kwaliteitswaarborgsysteem BRL 9335. Ook is Maessen Grondverzet & Recycling BV in het bezit van een VCA* Certificaat. De aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu zijn hiermee gewaarborgd.


                                                                                          Prestatieverklaring             CE-verklaring
  
                                                                        

                                                                                                             

exclusief project
projecten
grondverzet

Wilt u meer weten?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07.15u - 17.00u
Zaterdag 08.00u - 12.00u

Contact

Metaalweg 5 E info@maessenbedrijven.nl
5804 CG Venray T 0478 51 31 00