Over Maessen Bedrijven

Maessen Grondverzet BV is opgericht in januari 1976 als eenmansbedrijf in het Noord-Limburgse Ysselsteyn. Men begon met een laadschop en er werd hoofdzakelijk grondwerk verricht in de agrarische sector. Snel werd er uitgebreid met vrachtauto’s en dieplepels. In 1990 verkrijgt Maessen Grondverzet BV een vergunning voor de ontgronding van het gebied “de Witte Vennen” te Oostrum. In deze zandput werd vul- en straatzand gewonnen voor de regionale behoefte. Tegenwoordig wordt het zand en grind gewonnen in wingebied 't Alvertje te Oostrum.

De activiteiten van Maessen Grondverzet BV werden uitgebreid met het recyclen van steenachtige materialen. In 1992 zag Maessen Recycling BV het levenslicht. Vlak hierna werd het te klein geworden terrein in Ysselsteyn verruild voor industrieterrein Smakterheide te Venray. Inmiddels werden er ook diverse sloopwerkzaamheden verricht, wat in 1996 resulteerde tot Maessen Asbestverwijdering & Sloopwerken BV.

In het begin van deze eeuw werd het naastgelegen bedrijf met moderne sorteerinstallatie overgenomen, waardoor er steeds meer afvalstromen ingenomen en verwerkt konden worden. Dit onderdeel is per 1 januari 2018 verkocht aan Biemans Recycling. Een paar jaar later werd Maessen Projecten BV opgericht om als investeerder en totaalleverancier diversen bouwwerken en projecten te realiseren. Per 2021 zijn de krachten van Maessen Grondverzet en Maessen Recycling gebundeld tot één bv: Maessen Grondverzet & Recycling BV.


Dankzij de veelzijdigheid is Maessen Bedrijven in staat haar klanten te adviseren, te begeleiden en ieder project tot een prima resultaat te brengen.

Wilt u meer weten?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07.15u - 17.00u
Zaterdag 08.00u - 12.00u

Contact

Metaalweg 5 E info@maessenbedrijven.nl
5804 CG Venray T 0478 51 31 00