Grondverzet


Maessen Grondverzet & Recycling BV heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande grondwerken ten behoeve van nieuwbouwprojecten zoals woningen, bedrijfspanden en wegenbouw. Ook cultuurtechnisch grondwerk behoort tot de werkzaamheden. Naast bedrijven kunnen ook particulieren bij Maessen Grondverzet & Recycling BV terecht voor het laten uitgraven van bijvoorbeeld een bouwput of een tuin. Een correcte aanpak van het grondwerk zal het arbeidsproces en de eindkwaliteit van het project ten goede komen.

Mede doordat Maessen Grondverzet & Recycling BV alle benodigde materialen zoals grind, zand en teelaarde kan leveren, kunnen zij al uw werkzaamheden vakkundig en efficiënt uitvoeren. In haar zandput te Oostrum kunnen bedrijven diverse soorten zand verkrijgen. Op haar locatie in Venray zijn particulieren van harte welkom om diverse soorten grind en/of zand af te halen.

Maessen Grondverzet & Recycling BV is in het bezit van het kwaliteitswaarborgsysteem BRL 9321 t.b.v. de levering van industriezand en (gebroken) industriegrind. Ook is Maessen Grondverzet & Recyling BV in het bezit van een VCA* Certificaat. De aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu zijn hiermee gewaarborgd.

exclusief project
projecten
recycling & sloopwerken

Wilt u meer weten?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07.15u - 17.00u
Zaterdag 08.00u - 12.00u

Contact

Metaalweg 5 E info@maessenbedrijven.nl
5804 CG Venray T 0478 51 31 00