Transport

Vervoer van alle losgestorte materialen

Transport voor projecten

Maessen is gespecialiseerd in het transporteren van grondstoffen voor wegenbouwprojecten. Dankzij meer dan 45 jaar ervaring en expertise in deze specifieke sector zijn we in staat om betrouwbare en slimme transportoplossingen aan te bieden aan onze klantengroep. 

Contact opnemen

Grondstoffen vervoeren

Onze transportdiensten omvatten het vervoer van diverse grondstoffen die gebruikt worden bij de aanleg van wegen, zand, menggranulaat, betongranulaat en asfaltgranulaat.

Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen wij zowel kleine als grote hoeveelheden grondstoffen vervoeren. Hierbij maken wij gebruik van moderne en goed onderhouden vrachtwagens die voldoen aan de hoogste veiligheids- en milieunormen.

Optimale planning

Wij begrijpen dat bij wegenbouwprojecten tijd en efficiëntie van groot belang zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat het transport optimaal aansluit op de planning van onze klanten. Onze chauffeurs beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de grondstoffen op de juiste manier te vervoeren en af te leveren op de gewenste locatie.

Daarnaast houden wij ons altijd aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van transport. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen en certificaten, en zorgen ervoor dat ons transportproces op een veilige en verantwoorde manier verloopt.

Betrouwbaar

Maessen staat garant voor betrouwbare transportdiensten van grondstoffen voor wegenbouwprojecten. Wij zetten ons in om onze klanten te voorzien van de beste service en kwaliteit, waarbij wij altijd streven naar maximale tevredenheid.

Vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op!

© 2024 Maessen
Created by LR Internet