Sloopwerken

Slopen met precisie

Specialist in zorgvuldig slopen

Voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, sloopprojecten en saneringswerkzaamheden helpt Maessen u graag. Wij hebben de juiste kennis, ervaring en technologie om sloopprojecten op een professionele en efficiënte manier uit te voeren.

Breed inzetbaar

Onze sloopwerkzaamheden omvatten zowel totaalsloop als renovatiesloop van diverse soorten gebouwen en objecten, van woningen tot industriële complexen. Bij elk sloopproject zorgen wij ervoor dat dit veilig, snel en vakkundig gebeurt, waarbij wij ons strikt houden aan alle wet- en regelgeving.

Totaaloplossing

Naast sloopwerkzaamheden bieden wij ook saneringswerkzaamheden aan. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van vervuilde grond of het saneren van vervuilde gebouwen. Onze medewerkers werken met de modernste machines en streven ernaar om op een milieuvriendelijke en duurzame manier te werken.

Het grote voordeel van het laten uitvoeren van sloopwerkzaamheden door ons bedrijf is dat we het materiaal dat vrijkomt bij de sloop door Maessen wordt ingenomen of afgevoerd. Samen met gekwalificeerde partners verzorgen we ook de asbestsanering.

Professionele aanpak

Bij Maessen bent u verzekerd van een professionele aanpak van uw sloop- en saneringswerkzaamheden. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en geven u advies op maat. Wij zorgen voor een zorgeloze uitvoering van uw project, waarbij wij streven naar minimale hinder en overlast voor de omgeving.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen. 

Neem contact op

Vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op!

© 2024 Maessen
Created by LR Internet