Recycling

Van afval naar waarde

Het recyclen van materialen en grondstoffen is iets dat we bij Maessen al vele decennia lang verzorgen. Wij zijn ons bewust van het belang van een duurzame toekomst. Daarom bieden wij recycling van verschillende afvalstromen aan, zoals (beton)puin en asfalt. Deze materialen worden bewerkt tot secundaire grondstoffen, die opnieuw kunnen worden gebruikt in de bouwsector.

Nieuwe grondstoffen voor de bouw

Met behulp van onze moderne breekinstallatie verwerken wij puin tot hoogwaardige kwaliteit menggranulaat, betongranulaat en asfaltgranulaat. Deze granulaten kunnen vervolgens worden gebruikt als onderlaag voor wegen en terreinen, of als funderingsmateriaal voor gebouwen. Op deze manier wordt er bespaard op de gebruikte hoeveelheid primaire grondstoffen en wordt er bijgedragen aan een duurzame en circulaire economie.

Professionele aanpak

Wij zorgen voor een zorgvuldige afvoer en verwerking van het materiaal, waarbij wij ons houden aan de geldende wet- en regelgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van recycling. 

Neem contact op

Vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op!

© 2024 Maessen
Created by LR Internet